Hoeveel je wel niet zelf geplukt kunt eten in november in Utrecht…. Nou heel véél!                      We hebben er een heel diner voor 40 mensen van kunnen maken. Van bisschopswijn met zelfgeplukte appeltjes, tot paddestoelen uit Utrecht, soep van wilde kastanjes, boter rolletjes met Indische kersbladeren, kweeperen stampotje, een dessert met wilde citroenen en kleine kersappeltjes en ga zo maar door.

Janneke en ik hebben uren zitten pellen en plukken. We vonden het heel leerzaam om dit keer niet onze leveranciers te bellen, om zoveel kilo van dit en dat te bestellen, maar om zelf alles overal vandaan te halen, te plukken, te weken, te pellen, te koken. Kortom dank Xavier voor je gepassioneerde input en lezing, dank Tafelboom voor je prachtige Utrechtse tafels waarvan we gegeten hebben, en dank Janneke voor de oneindig fijne samenwerking! Lang leven ons terrein op Rotsoord!