Wat een delightfull toevoeging aan mijn leven, om met Kyra de Vreeze samen te mogen werken. Kyra de Vreeze, health activist, kookboekenschrijfster, blogger, fotografe, yoga teacher etc.. Sinds begin van dit jaar ben ik haar assistente voor een aantal van haar projecten. We bedenken samen nieuwe recepten, fotograferen veel, proeven veel, lachen veel, zien mooie dingen. Voor mij is het ultiem en versterkend, omdat ik nu nog beter weet dat ik me zoveel gezonder en fijner, en vrolijker en energieker voel, als ik echt living en sparkling eten eet, met minder tarwe & dierlijke producten. Maar plantaardig en eten dat vers en gekiemd is! Kortom, I love my new direction. Hiernaast maak ik ook nog heerlijke lunches hoor … met Handmade Veldkeuken brood, en super lekkere kazen, spreads en taarten. Maar een combi van alle kennis die ik inmiddels heb opgedaan, zonder iets echt streng en strikt uit te sluiten, past me super goed! Want morgen ga ik toch echt een super lekkere  chocolade taart maken voor Oscar’s verjaardag!

Happy day loved ones!