Holy sunday met warme appelsap & Eckhart Tholle

” Geef je zintuigen eens goed de kost. Wees waar je bent. Kijk om je heen. Kijk alleen maar, interpreteer niet. Zie het licht, de vormen, de kleuren, het uiterlijk van dingen. Wees je bewust van de stille aanwezigheid van elk ding. Wees je bewust van de ruimte die alles toelaat er te zijn. Luister naar de geluiden; oordeel er niet over. Luister naar de stilte onder de geluiden. Raak iets aan, het geeft niet wat, en voel en erken het Zijn ervan. Observeer het ritme va je ademhaling, voel hoe de lucht naar binnen en naar buiten stroomt, voel de levensenergie in je lichaam. Laat alles zijn zoals het is, binnenin je en buiten je. Laat de ‘wisheid’ van alles toe. Verplaats je diepgaand in het Nu.”

Eckhart Tholle

Recept warme appelsap voor 1 glas:

170 ml appelsap in een pannetje met 1 steranijs en 2 plakjes verse gember, tegen de kook, schenk het in je glas en ga rustig even zitten.

…have a lovely calm day…